Δώστε μας feedback

Το feedback σας είναι πολύτιμο για να εξελίξουμε την υπηρεσία. Τι πιστεύετε για την εμπειρία σας μέχρι τώρα; Έχετε προτάσεις ή σχόλια; Μοιραστείτε τα μαζί μας!

Αρχειοθέτηση και διαγραφή αγγελίας

1. Τι είναι η αρχειοθέτηση μιας αγγελίας;

Την αρχειοθέτηση μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για ολοκληρωμένες αγγελίες ώστε να μένουν στο αρχείο σας ή για αγγελίες που θέλετε να διακόψετε προσωρινά και μπορεί να ενεργοποιήσετε ξανά στο μέλλον. Με την αρχειοθέτηση διατηρούνται οι πληροφορίες τις αγγελίας, τα στατιστκά σας σχετικά με αυτή και η δυνατότητα να την επεξεργαστείτε/δημοσιεύσετε ξανά στο μέλλον.

2. Πως γίνεται η αρχειοθέτηση

Για να αρχειοθετήσετε μια αγγελία θα πρέπει να πάτε στη σελίδα "Οι αγγελίες μου" και να βρείτε την αγγελία στην κατηγορία των "Δημοσιευμένων" αγγελιών (ΜΟΝΟ Ή ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ;) σας. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στην αγγελία και να πατήσετε την "Αρχειοθέτηση". Αυτόματα η αγγελία σας θα πάψει να εμφανίζεται στην πλατφόρμα και θα την βρείτε στην κατηγορία των "Αρχειοθετημένων".

Αρχειοθέτηση αγγελίας
Αρχειοθέτηση αγγελίας

3. Δημοσίευση μετά από αρχειοθέτηση

Αν θελήσετε στο μέλλον να τη δημοσιεύσετε ξανά, μπορείτε να πατήσετε πάλι το εικονίδιο με το γρανάζι, να την επεξεργαστείτε και να την καταχωρήσετε. Σε αυτή την περίπτωση τα στατιστικά της θα παραμείνουν τα ίδια από την αρχική δημοσίευση. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε μια εξ' ολοκλήρου νέα αγγελία από το κουμπί "+ Νέα αγγελία" πάνω δεξιά.

4. Τι είναι η διαγραφή μιας αγγελίας;

Η διαγραφή μιας αγγελίας είναι η οριστική αφαίρεση από την πλατφόρμα όλων των πληροφορίων, στατιστικών και στοιχείων της αγγελίας. Η διαφορά με την αρχειοθέτηση είναι οτι η ενέργεια αυτή ειναι μη αναστρέψιμη.

5. Πως γίνεται η διαγραφή

Για να διαγράψετε μια αγγελία θα πρέπει να πάτε στη σελίδα "Οι αγγελίες μου" και να βρείτε την αγγελία στην κατηγορία των "Δημοσιευμένων" αγγελιών (ΜΟΝΟ Ή ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ;) σας. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο με το γρανάζι δίπλα στην αγγελία και να πατήσετε την "Διαγραφή". Θα πρέπει να πατήσετε επιβεβαιώση στο προειδοποιητικό μήνυμα που θα σας εμφανιστεί και κατόπιν η αγγελία σας διαγραφεί.

Διαγραφή αγγελίας
Διαγραφή αγγελίας
Τελευταία ανανέωση: 28/09/2025

Το βρήκατε χρήσιμο;

Δεν σας βοήθησε;

Επικοινωνήστε μαζί μας
Πάνω Feedback
🔄
Υπάρχει νέα έκδοση του TrustyAds.