Μπλοκαρισμένοι χρήστες
1. Μπλοκαρισμένοι χρήστες
Στην TrustyAds βασιζόμαστε στην εμπιστοσύνη και τη συναδελφικότητα μεταξύ των χρηστών μας, γι' αυτό το λόγο είμαστε πολύ αυστηροί με τυχόν ύποπτες, ακατάλληλες ή άσχετες αγγελίες ή/και λογαρισμούς. Όποιος χρήστης παραβαίνει τους Όρους χρήσης της πλατφόρμας, θα αναστέλεται η πρόσβασή του. Αν κάποιος χρήστης έχει μπλοκαριστεί για κάποιο λόγο θα βλέπει ένα τέτοιο μήνυμα κατά την προσπάθεια εισόδου του.
2. Υποβολή ένστασης
Αν κάποιος χρήστης πιστεύει οτι έχει μπλοκαριστεί εσφαλμένα, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα μας για να αιτηθεί επανεξέταση της αναστολής πρόσβασης.
Τελευταία ανανέωση: 01/12/2025