Διαγραφή λογαριασμού
1. Διαγραφή λογαριασμού
Στο κάτω μέρος της κατηγορίας "Κωδικός και ασφάλεια" μπορείτε να βρείτε την επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας. Όταν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, το προφίλ σας και όλες οι αγγελίες σας θα απενεργοποιηθούν άμεσα. Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για 14 ημέρες. Μετά, διαγράφονται οριστικά.
Αν επιθυμείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας θα πρέπει να επιλέξετε το κουτάκι που λέει "Ναι, θέλω να διαγράψω το λογαριασμό και όλες τις αγγελίες μου" και αφού ενεργοποιηθεί το κουμπί "Διαγραφή λογαριασμου" να το πατήσετε και να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας.
2. Επαναφορά λογαριασμού
Εφόσον έχετε κάνει διαγραφή του λογαριασμού σας μπορείτε, εντός του περιθωρίου των 14 ημερών από τη διαγραφή, να κάνετε επαναφορά του λογαριασμού. Θα πρέπει να κάνετε εκ νέου σύνδεση και στο μήνυμα που θα σας εμφανιστεί να πατήσετε "Επαναφορά λογαριασμού".